Kvik finish


Kvik hjelper deg med å oppfylle drømmen om et stilig og funksjonelt kjøkken. Men hva skjer egentlig videre når vi har gjort vår jobb, kjøkkenet står klart, og du er klar for å erobre verden med dine kokkekunster?

Vi opplever ofte kunder som er fornøyde med vårt kjøkkendesign, men tviler på egne kreative evner når det kommer til å innrede det ferdige kjøkkenet. Hvilke farger og materialer matcher front og benkeplate? Hvordan få god arbeidsflyt i et lite kjøkken? Hvordan kan min åpne kjøkken- og stueløsning matche hverandre?

Kvik finish hjelper deg med å gi ditt nye kjøkken den rette stemningen. Gratis! Vi hjelper deg ut ifra ønsker og behov. Samtidig som vi bruker vår erfaring fra tidligere kunder, og kunnskap om interiørdesign.

Fotografering

Å følge et kjøkken fra ideer og tegninger, for så å se det i ”levende live” er like gøy for oss som deg. Vi ønsker derfor å skryte litt av ditt sluttresultat på Kvik Lillestrøms sosiale medier – Facebook og Instagram.

Hva skjer?

  1. Vi gjør avtale om en tid som passer for deg. Enten i butikk eller over telefon.
  2. Vår designer kommer hjem til deg og ditt kjøkken.
  3. Fotografering av ditt stilige Kvik kjøkken etter montering.
  4. Hvis ønsket – Samtale om ideer til farger, belysning og tilbehør, med tips og råd ut ifra kunnskap og tidligere erfaringer.
  5. Hvis ønsket – fotografering av sluttresultatet etter Kvik finish.
  6. Ditt kjøkken blir kjendis på Kvik Lillestrøms sosiale medier
  7. Og ikke minst:

Inspirer andre med ditt stilige kjøkken!

DSC00256

DSC00235

Kvik finish logo